Adriaan Van Aken
Hoor - Gevoelige mensen

08.10.2019

Adriaan Van Aken Hoor - Gevoelige mensen

Adriaan Van Aken
Hoor - Gevoelige mensen

Quasi afwezig op de radio, maar sinds de opgang van het fenomeen 'podcasting' in volle opgang op het wereldwijde web: verhalend audiowerk. 

Voor HOOR nodigt Het nieuwstedelijk de beste audiomakers van het land uit om een luisteravond van exact 90 minuten samen te stellen en eigenhandig in te leiden. 

Het effect is maximaal. Samen luister je beter. Geconcentreerder. De aanwezigheid van de maker zorgt voor verdieping. De comfortabele zitjes en het professionele geluidssysteem van De Nieuwe Zaal maken de ervaring compleet. 

Gevoelige mensen

Gevoelige Mensen is het verhaal van een groep. Van vier dertigers. Die veel voelen. Op een dag ontmoeten ze elkaar. Langs de snelweg. En al gauw beseffen ze dat ze voor het eerst in hun leven ergens bij horen. Bij elkaar.

Je leert de vier personages kennen door wat ze doen. Door hoe ze zich gedragen. Door te luisteren naar de kleine gesprekjes die ze met elkaar voeren. En waar de buitenwereld niet of amper in doordringt. Tot die op een dag doodleuk voor de deur van hun motelkamer staat. In de vorm van een radioreporter. Die een reportage over hen wil maken...

Als luisterspel ontstaan in de muziekstudio van muzikant Youri Van Uffelen. Daarna omgezet in een voorstelling met een uitgebreide videosectie. In 2019 in zijn finale vorm gegoten: een podcast!

8/10 Adriaan Van Aken presenteert: Gevoelige Mensen
5/11 Hadewijch Vanhaverbeke
14/01 Adriaan Van Aken
21/04 Kenneth Berth
26/05 Lucas Derycke

Dinsdag08.10.201920:15De Nieuwe Zaal, Hasselt