auditie/werkdag spelers

auditie/werkdag spelers (m/v/x)
voor derdejaarsstudenten theater

do 27 februari 2020 10u-15u
OPEK Leuven

Het nieuwstedelijk organiseert een auditie/werkdag voor spelers (derdejaarsstudenten theateropleiding). We zoeken een stagiair (m/v/x) voor de nieuwe voorstelling van Christophe Aussems in 2020-2021. Én met ons vizier op toekomstige projecten, kijken we er ook naar uit om nieuwe spelers te leren kennen.

Het nieuwstedelijk is het stadstheater van Leuven – Hasselt – Genk. Tekst, theater, muziek, audio & debat vormen de kern van ons artistieke werk. Dat geven we vorm door nieuwe creaties rond hedendaagse en maatschappelijke thema’s, community based projecten, de evenwaardige combi van gesproken tekst & live muziek, de duurzame opbouw van eigen repertoire, het ondersteunen van jong talent en het uitbouwen van een community met ons publiek. Het artistiek team van Het nieuwstedelijk bestaat uit huismakers Sara Vertongen, Stijn Devillé, Adriaan Van Aken, Christophe Aussems en dramaturge Els Theunis.

Wil je graag deelnemen?

Stuur vóór 20 februari jouw beknopte motivatie + bio + foto naar info@nieuwstedelijk.be. We bezorgen je dan alle praktische info.