Locatie

De voorstelling vindt plaats op Kade Ecowerf, op de Aarschotstesteenweg, aan de Leuvense vaart ter hoogte van Ecowerf.

Fiets
We raden aan om met de fiets te komen. De locatie is makkelijk met de fiets te bereiken via het fietspad aan de Vaart. Je kan je fiets parkeren ter hoogte van de spoorwegbrug, daar is ook het onthaal voorzien.

Bus

Het is ook prima mogelijk om met De Lijn naar de voorstelling te komen. Rechtstreeks via de verbinding 333 (Leuven - Tremelo), 334 en 335 (Leuven - Aarschot) en 630 (Haasrode - Wijgmaal). Uitstappen doe je aan halte Ecowerf. Opgelet: Op zondag zijn er geen bussen terug. Plan hier je route.


Auto
Dan kan je parkeren in de Compostweg (+/- 30 plaatsen) en begeef je je te voet naar het onthaalpunt (zie plannetje onder).

Onthaalpunt Geel Hesje: https://goo.gl/maps/2dj78KkWZjRpArQJ8
Parkeren op Compostweg
: https://goo.gl/maps/fPLecJkoo81Fsxrw8

startuur

De voorstelling start om 20u00. We moeten een kleine wandeling maken van het onthaalpunt tot aan het speelvlak, daarom vragen we dat je om 19u45u aanwezig bent. Om 20u00 stipt vertrekken we naar het speelvlak.

 

onthaal

Op het onthaalpunt zijn markeringen voorzien met telkens 1,5 meter afstand tussen. Als je tot éénzelfde bubbel behoort mag je hier met twee aan één markering aanschuiven. Uiteraard draag je een mondmasker.

tracing

Wij gebruiken de Contact Trace App van "isernogplaats". Deze app is veilig, GDPR proof en gratis. Na 14 dagen worden de gegevens automatisch vernietigd.  

Lukt dit niet? Dan kan je je gegevens schriftelijk achterlaten bij onze medewerker

handen ontsmetten

We voorzien een station met alcoholgel bij de start van de wandeling.

ziek (geweest)?

Bescherm elkaar. Mensen die ziek zijn mogen niet deelnemen aan evenementen. Was je ziek, of vertoonde je symptomen in de zeven dagen voor de voorstelling, dan blijf je thuis.

mondmaskers

Je draagt een mondmasker bij aankomst tot aan het vertrek

Onze medewerkers houden voldoende afstand. De medewerkers die contact hebben met het publiek dragen een mondmasker en desinfecteren hun handen.

start wandeling

Bij de start van de wandeling tot aan het speelvlak vertrek je individueel en in twee rijen naar je zitplaats. Je volgt de begeleider die je stoel aanwijst.

Het is mogelijk dat je niet naast je gezelschap zit, maar het is verboden om van plaats te wisselen.

Iedereen zit overigens zoals eerder vermeld sowieso 1,5 meter van elkaar. De stoelen mogen in geen geval verplaatst worden.

hoofdtelefoons en zenders

Op je zitplaats ligt een ontvanger en een hoofdtelefoon. Het toestel staat aan. Het volume kan je regelen aan de linkerzijkant. Indien er een probleem is steek je je hand omhoog en komt één van onze medewerkers je helpen.

We ontsmetten de toestellen en de hoofdtelefoons telkens voor én na de voorstelling.

na het applaus

Blijf je op je plaats zitten tot één van onze medewerkers jou een signaal geeft dat jij mag vertrekken. Je laat je ontvanger en hoofdtelefoon op je stoel, zet je mondmasker op en we begeleiden je in twee rijen, individueel en met respect voor de 1,5 meter afstand naar het onthaalpunt waar je je handen opnieuw kan desinfecteren.

exit

Na de voorstelling vertrek je samen met je bubbel terug naar huis, met een fantastische theaterervaring achter de kiezen. We vragen je expliciet om niet te blijven hangen.

foyer/drank

Er is geen foyer en geen drankstand aanwezig. Je mag wel je eigen flesje (water) meenemen. Dat neem je na de voorstelling weer mee naar huis.

regen/weer

Er is geen regenscherm op de locatie. Bij wisselvallig weer raden we je aan om een regenjas te voorzien, een paraplu mag ook (maar probeer de andere toeschouwers zo weinig mogelijk te hinderen). Doorzichtige wegwerp poncho's zijn door ons ter beschikking indien nodig.

Het wordt 's avonds bijzonder fris op de locatie. Een extra pull is niet overbodig.

muggen

Het speelvlak ligt aan het water en is omgeven door bossen. Bovendien trekt het theaterlicht heel wat beestjes aan. We raden je aan om je te beschermen met muggenmelk.

ontsmetting

De stoelen, zenders, hoofdtelefoons en andere materialen waarmee je als publiek in aanraking komt worden voor en na elke voorstelling gedesinfecteerd. 

foto's / filmen

Voor een keertje mag het, maar hou het wat discreet.