HET NIEUWSTEDELIJK

Gesprek met de regen naar Graz!

Op DRA|MATIK|ERINNENFEST|IVAL op 12 juni

Op 12 juni reizen we met de Engelstalige versie van Gesprek met de regen naar het Oostenrijkse Graz. We brengen de voorstelling op het DRA|MATIK|ERINNENFEST|IVAL, een internationale ontmoeting voor theatermakers en -professionals georganiseerd door uniT en Schauspielhaus Graz. Het aanwezige Duitstalige publiek (bestaande uit regisseurs, dramaturgen, pers, uitgevers en meer) kan er dit jaar voor het eerst kennismaken met Nederlandstalige theaterteksten tijdens zes geënsceneerde tekstlezingen én twee voorstellingen. Eén van die voorstellingen is Gesprek met de regen. 

Meer over de focus op Nederlandstalig werk tijdens het festival lees je hier.

Het programma van het DRA|MATIK|ERINNENFEST|IVAL lees je hier.