HET NIEUWSTEDELIJK

DKB RMX

Wedstrijd voor jong producerstalent

De Kiezer Beslist is een briljante, auditieve middenvinger naar de politieke taal op catchy beats. Dat is wat ze bij De Morgen schreven toen ze de podcast beluisterd hadden. De Kiezer Beslist is niet enkel een podcast, maar ook een theatervoorstelling en zelfs een album op Spotify.

Met DKB RMX Contest organiseren we nu een remixwedstrijd. Jong producerstalent? Maak op je eigen onnavolgbare manier een remix van De Kiezer Beslist’, zet de remix op je vi.be-profiel en stuur ons je inzending. 
Op de Kunstennacht Hasselt (9 mei) draaien we alle remixes in het café van De Nieuwe Zaal en kiezen de makers van De Kiezer Beslist, Adriaan Van Aken en Joris Caluwaerts, een winnaar.

Met de steun van Hogeschool UC Leuven-Limburg.

DEELNEMEN DOE JE HIER