HET NIEUWSTEDELIJK

Figuranten gezocht

voor Angst in verkiezingsmaand mei.

Voor onze voorstelling Angst, het tweede luik van de trilogie Hebzucht, Angst, Hoop van Stijn Devillé, zijn we op zoek naar heel wat figuranten om mee op de scène te staan. Als figurant zal je de stem van het volk representeren. Daarvoor heb je geen ervaring nodig en je zal niets hoeven te zeggen. Je volgt een autocue die de hele groep op gepaste tijden aangeeft om een stap naar voren te zetten. Na afloop kan je genieten van een lekkere tas soep en wat brood. Interesse? Mail dan naar figuranten@nieuwstedelijk.be.

PLANNING

ma 6/5 repetitie in De Nieuwe Zaal Hasselt
zo 12/5 marathon Hebzucht, Angst, Hoop in 30CC/Schouwburg Leuven
do 16/5 Angst in OPEK Leuven
zo 19/5 marathon Hebzucht, Angst, Hoop in  C-mine cultuurcentrum Genk.